tisdag, april 15, 2008

Ett ständigt pågående val

Jag stod vid kylskåpet och valde mellan att dricka apelsinjuice direkt ur förpackningen och att dricka grädde direkt ur förpackningen.

Jag valde apelsinjuice.

4 kommentarer:

Anonym sa...

För mig hade valet varit självklart men jag förstår ändå att du ställde dig själv inför det, och jag tycker det är stort av dig att du gjorde det. De flesta hade nog inte ens tänkt tanken, de hade bara tagit apelsinjuice. Men du valde. Det är starkt. Ändå vill jag bara säga, jag har smakat grädde och det var något alldels speciellt. Men fortfarande vill jag påstå att apelsinjuicen gav mig så mycket mer. Jag vet inte hur du känner eller vad apelsinjuicen gav dig.. men grädden gav mig något annat, en styrka som inte var av denna värld, det gav mig liv, känslan av att vara en katt på riktigt, få styrkan att hoppa utför och sedan rädda mig själv med mina egna tassar. Obeskrivligt, jag finner inga ord.

Tvivlet sa...

Tack. Jag känner mig stor. Stor, storsint och storslagen. Apelsinjuicen gav mig en läskande känsla. Den var kall och god, även om jag förnam en hel del syra. Apelsinjuicen gav mig fräschör, en vederkvickelse måhända jämförbar med den när Stefan Holm tar en Proviva Active efter att ha rivit 2.16 på träning.

Jag blir lite förvånad när du beskriver din gräddupplevelse och ändå säger att apelsinjuicen gav dig så mycket mer. Exakt vad gav den dig?

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Monitor de LCD, I hope you enjoy. The address is http://monitor-de-lcd.blogspot.com. A hug.

Anonym sa...

Apelsinjuicen gav mig mer för att jag fick allt på en gång, men sen försvann det ganska snabbt ur kroppen. Annat var det med grädden. Den gjorde mig mätt. Den gav mig långvarig styrka, mod och livskraft.