onsdag, mars 21, 2012

Malmö, dag 2

Det är hektiska dagar med många intervjuer och bearbetning av intervjuerna. Det är kul att vara på gång, men samtidigt blir andra saker lidande. En liten rekapitulering kan vara på sin plats:

Måndag
Klev upp 06.45 (tidigt för att vara oss). Stekte ägg och grejade eftersom det gäller att äta ordentligt när man ska på konferens. Vi intervjuade en hyfsad radda och lyssnade på tråkiga panelsamtal. Kvällen bestod av redigering och vi gick till sängs runt midnatt.

Londons svar på stationshuset i Gnarp.

Tisdag
Klev upp 05.30 (gudars vad tidigt!) för att flyga till Köpenhamn. På Kastrup kunde vi lyckligtvis träffa Kalle från skivbolaget Hybris (även om de inte sysslar så mycket med just skivor nuförtiden. Han kom med ett plan från Kapstaden en timme efter att vi landat och var snäll som ställde upp. Sedan direkt till MEDEA, som är Malmö Universitets forskningscenter för kollaborativ media för intervju med Arduinoskaparen David Cuartielles. Sedan till Lund för att redigera det sista på en grej som skulle skickas till Sveriges Radio. Gjorde pratorna från ett öppet fönster vid midnatt. Till sängs 01.35.

Onsdag
Klev upp 07.15 (fortfarande ganska tidigt) för att åka in till Malmö. Fyra intervjuer på sex timmar. Nu softar vi på stationen innan tåget går till Stockholm. Vi anländer 23.45.

Torsdag
Det är imorgon det. Möte med SR 08.30. Presentera vad vi vill göra. Få synpunkter på ljudprovet som skickats. Vara entusiastisk (le!) och förtroendeingivande (inte le för mycket). Framför allt, diskutera och jobba fram något riktigt bra.

Tvärsäkerheten hos MEDEA.

Inga kommentarer: