tisdag, juni 16, 2009

Tidstecken.

Jag kommer ihåg när Bertram Heribertsson (Reine i Tre Kronor) var gäst hos Sen kväll med Luuk. Mest för att han gjorde en ofattbart konstig grimas som bringade Luuk ur fattningen under "arga leken", men också för att han tolkade texten till Den blomstertid nu kommer i uteslutande sexuell riktning. Bo Widerberg gjorde ju också en film som heter Lust och fägring stor och som handlar om en sexuell relation mellan en kvinnlig lärare och en skolpojke.

Knappt har Den blomstertid nu kommer klingat ut med lust och fägring stor på skolavslutningar runt om i landet förrän nästa manifestation för ohämmad sexuell utlevelse, promiskuitet och allmänt lösaktigt leverne sköljer över oss. Jag pratar naturligtvis om midsommar.

Nu uppmanas unga, oförstörda och oskyldiga individer plocka blommor och lägga under kudden för att frammana pornografiska drömmar. Detta efter att ha dansat runt en gigantisk fallos som penetrerar Moder Jord. Uj uj uj. Jag säger bara sommarsolståndet.

Nåja, det är ju faktiskt ganska trevligt. Jag ska inte uppta dyrbar tid med mitt trams utan komma till själva poängen. Idag kom Coops medlemstidning Mersmak med tillhörande rabattkuponger. Just nu: svinbillig potatis, mängdrabatt på sill och 10 kronors avdrag på graviditetstest. Tydligare tecken i tiden kan vi knappast få.

1 kommentar:

Larsifer sa...

HAHAHAHAHA.. detta var fan det roligaste jag läst på mycket länge!! :)