fredag, oktober 19, 2007

Allehanda Tvivel

Två ynka inlägg på hela oktober. Skärpning på torpet!
Jag ökar härmed postkvoten med 50 procent.

Nyheter:

  • Apparaten kommer inte. Den portabla fältinspelningsapparat Tvivlet beställde för två veckor sedan från den amerikanska elektronikhandlaren avgiant.com finns inte i lager. Produkten är helt ny på marknaden, så ny att den enligt kundtjänsten hos nämnda företag inte kommer att finnas till försäljning förrän tidigast i början av december. Tvivlet överväger nu att istället välja dess föregångare (Marantz PMD 660) eller häva köpet och satsa på en Zoom H2 hos den lokala handlaren Musikbörsen.
  • Barbropappan sover. Bakom en stängd dörr sover Tvivlets lägenhetskamrat. Tvivlet skulle väcka honom vid 12. Klockan är i skrivande stund 12:27.

Ekonomi:

  • Obetald räkning numer betald. Vid ett besök i den lägenhet dit Tvivlet har posten ställd fann han att han fått en räkning från Journalistförbundet. Det var inte bara en räkning. Det var även en påminnelse om att han inte betalt medlemsavgiften. Avgiften är nu betald och Tvivlet låter hälsa att han är mycket lättad: "Den som är satt i skuld är icke fri", pustar han i hörnet av soffan. Trött, men mycket lycklig.

Sport:

  • Hur allvarlig är skadan? Tvivlet har ont i sitt vänstra knä. Bandykarriären, som befinner sig i en ny gryning, kan vara i fara. Tvivlet uppger att han vill komma till en naprapat.

Väder:

Evenemang

  • 19/10. Tvivlet och Barbropappan ska åka till Sporthallen och bada. Båda är mycket förväntansfulla.

1 kommentar:

Anonym sa...

convection biotechnic leipzig jogeshwari crime affects investment hands columndue battisti shortly
lolikneri havaqatsu